√ Verzending binnen 2 werkdagen

√ Persoonlijk

√ Afleveren op adres naar keuze

 • 1aa_america.png
 • aa_Jack_7500_2x_Half_Half_9400_1.png
 • INDIAN_SUMMER_L_9995_2.png
 • Jas_jack_OLIJF_maat_L_XL_6995_3.png
 • KRAKELADY_L_18995__4.png
 • KRAKELADY_L_18995__5.png
 • Mohawk_leer_wol_halsketting_12500_2.png
 • Oranje_pigskin_met_wax_katoen_5995_1.png
 • PAUW_WAUW_7995_maat_L_1.jpg
 • PAUW_WAUW_7995_maat_L_2.jpg
 • PAUW_WAUW_7995_maat_L_4.png
 • PicsArt_11-25-09.36.47.jpg
 • pied_de_poule_denim_M_L_8995_1.jpg
 • Riem_COGNACSQUARE_90cm_3495_1.png
 • Riem_GYPSYBELL_86cm_3495_1.png
 • Riem_REDBROWN_82cm_3495_1.png
 • SALSA_JEANS_maat_L_7995__3.png
 • SALSA_JEANS_maat_L_7995__6.png
 • Spijkerjack_met_leren_mowen_in_maat_44_46_8500_3.png
 • Spijkerjas_XL_2795_Happy-Wanderer_750__2.jpg

20150322 21 web a1

 DSC7676

Overig
• Herroepingsrecht
• Disclaimer
• Privacyreglement

Herroepingsrecht/Ontbindingsrecht
Volgens de wet zijn wij verplicht de tekst over herroepingsplicht/ontbindingsrecht op onze pagina op te nemen. Voor een beroep op deze extra regeling gelden wel aanvullende eisen.
Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Formulier zie bijlage.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zult u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Disclaimer
Aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.
Wrap tops aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij Wrap Tops of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Wrap Tops. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Wrap Tops.

Privacy reglement
Je persoonlijke gegevens. Je laat ze bij ons achter, want dat moet nu eenmaal als je iets wilt bestellen. Maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom wij om je persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat vertellen we je hier graag. Heb je na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten.

Veilig
Alle gegevens die je bij ons achterlaat stoppen wij heel veilig achter slot en grendel met de modernste technieken. Geven we jouw gegevens aan iemand anders – je leest hieronder waarom en wanneer we dat doen – dan eisen we dat die ander net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaat als wij en ze alleen gebruikt voor het doel waarvoor hij ze heeft gekregen. Mocht je het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten.
Persoonlijk
Vaak gebruiken wij je gegevens om je een zo persoonlijk mogelijke winkelervaring te bieden. Over cookies kun je hieronder meer lezen.
Wat doen we verder met je gegevens
Wij gebruiken je gegevens voor verschillende doelen. Hierna kun je zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over je bezoek aan onze website.
Je bestelling leveren
Voor je bestelling hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook je telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. We geven je gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld Post.nl.
Je account
In je account op www.wrap tops.nl en www.wrap-tops.com slaan we onder andere de volgende informatie op: je naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens.
Handig, want dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen zodat je deze makkelijk kan terugvinden.
Klopt er iets niet of wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen, neem dan gerust contact op met ons op. We staan klaar om je te helpen.
Fraude
Op fraude zit niemand te wachten, wij ook niet. Daarom gebruiken wij klantgegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Als dat moet, geven wij klantgegevens aan de overheid.
Nieuwsbrieven
Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws

Bedrijfsgegevens

Wrap Tops
Pastoor Jeukenstraat 19
5966 NL America
Iban NL66RABO 0157814181 t.a.v. J. Arts
Kvk inschijving: NL001542834B20
Telefoon: 0650894451
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

banner 1

  Arts in Denim      

   Pastoor Jeukenstraat 19
   5966 NL  America
   Tel. 06-50894451    
   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Banknummer: NL66 RABO 0157 8141 81
 
  

Klantenservice


- veelgestelde vragen

- bestellen en betalen

- verzenden en levering

- Ruilen, retourneren en terugbetaling

- Overig